Geen reacties

Biografie

Zo is het gelopen

Een vrouw, twee dochters, twee schoonzonen en twee kleindochters

Ook heb ik twee zussen Maria en Anneke, beiden ouder dan ik, beiden moeders en oma’s, beiden getrouwd. En ik heb een broer: Bart, trotse vader van twee kinderen
Wij, mijn zussen en broer komen uit een warm nest. Onze ouders hebben goed voor ons gezorgd en zij zijn samen heel lang gelukkig geweest. Ik denk dat je dat meeneemt als kind en dat is in ons geval heel prettig.

In 2013 is mijn vader overleden. Hij heeft een mooi leven gehad en het zou fijn zijn geweest als hij er langer van had mogen genieten: “Ik heb al 27 jaar vakantie” zei hij nog, vlak voor hij ziek werd. In 2020 overleed mijn lieve moeder. Ik mis haar iedere dag maar ook zij heeft een mooi leven gehad. Aan beiden heb ik prachtige herinneringen.

Corrie van Dijk

Arie van Dijk vrolijk, Arian van Dijk

Arie van Dijk “Ik heb al 27 jaar vakantie”

Ik ben in 1962 in Rotterdam geboren, ‘op Zuid’ zoals de Rotterdammers het stadsdeel noemen. Op mijn derde jaar zijn we verhuisd naar Den Haag, Mariahoeve of zoals de Hagenezen zeggen: ‘Maria ho-eve’. Op mijn negende jaar zijn we naar Bleiswijk verhuisd en hier ben ik opgegroeid. Mijn herinneringen aan mijn jeugd liggen vooral hier. Ik ben er gelukkig groot geworden en heb er nog steeds veel vrienden.

Tijdens mijn 25ste levensjaar leerde ik Karien kennen, op 2e kerstdag. Eerst woonden we even samen en apart in Rotterdam-Zuid en Bleiswijk. Daarna werd het weer ‘op Zuid’. Na anderhalf jaar kochten we een huis in het Kleiwegkwartier in Rotterdam-Noord, achter Hillegersberg. Het was een mooi bovenhuis, groot, samengesteld uit twee huizen. In dat huis kregen we Sofie, onze oudste dochter. inmiddels was ik als illustrator en visualiser ‘voor mezelf begonnen’.

Hiervoor werkte ik als accountmanager bij Van Beek, Art, Design & Drafting supplies, destijds een mooi bedrijf. Vanuit die werkkring kende ik ‘Ignace Wigman’ mijn compagnon bij Wigman Van Dijk, On & Offline Creatief sinds 1993. Na eerst een aantal klussen en projecten samen gedaan te hebben, besloten we ‘wigman & van dijk reclamebureau’ op te richten. Plaats van vestiging toen en nu: Geertesplein 5d Kloetinge. Na een half jaar heen en weer rijden, soms diep in de nacht, is ons gezinnetje verhuisd naar Goes. In Zeeland is onze jongste dochter geboren: Eva. Onze mooie meiden zijn nu jong-volwassenen.

Wigman Van Dijk is een mooi bedrijf en biedt toegevoegde waarde aan ondernemers, instellingen en bedrijven die zich van hun concurrentie willen onderscheiden met creatief en kwalitatief gezien, hoogwaardig werk; gericht op het realiseren van de doelstellingen van de klant. Zij schakelen ons in voor strategie, creatie, productie en organisatie.

Naast het schilderen houd ik mijn conditie, kracht en souplesse bij bij Megga Fit. Het leven is mooi hier in Zuid-Beveland.

Zak van Zuid-beveland, Arian van Dijk

De zak van Zuid-Beveland live met studiemaatje Peter Bustraan

 

Leave a Reply