Geen reacties

Herfst op het doek

Vandaag (12 oktober) eens met het paletmes en olie aan de slag. Eigenlijk nog nooit eerder echt geprobeerd en vandaag maar is even doorzetten. Zonder idee zet ik een paar vette stroken op het doek en nog een paar erdoor en erover heen.

Olie op doek, Arian van Dijk

De ondergrond heb ik van tevoren ultramarijn blauw gegrond, ook met olie. Even afstand nemen. Wel leuk dit eigenlijk; Is even een paar stevige kleuren erbij: geel en oranje. Niet denken, doen, weer afstand nemen. Ik zie de herfst, qua kleuren dan. Bladeren op de grond. Een bospad, licht door de bomen, natte grond, een frisse atmosfeer en de geur van rottend blad. Ik ben in het bos en nu gaat het rap. Even later is het klaar. Dit ga ik vaker doen, voelt wel lekker: Boetseren met verf.

Hierboven een foto van dichtbij om de opzet beter te tonen. Hieronder een foto van het eindresultaat.

Herfstbos, Arian van Dijk

Leave a Reply