Geen reacties
Een warme, zwoele zomeravond in de Zeeuwse polder. Een stille wandeling levert mooie plaatjes op; plaatjes die geschilderd mogen worden. Olie op doek: Het Schenge

Mooie expositie in Ovezande

De expo ‘Kleur in het Wit Arjaentje’ maakt me blij!

‘Ik ben blij man!’ Ik denk dat ik me voel als die vrolijke atleet die zijn gevoelens zo open en spontaan met ons deelt

Het is heerlijk om dat te kunnen doen waarvoor je in de wieg bent gelegd. Voor mij is dat ‘creatief in de weer zijn.’ Dit bij Wigman Van Dijk, on & Offline Creatief en achter de ezel of in een schetsboek.

Een deel van de geschilderde en getekende resultaten van de laatste twee jaar is te zien tijdens mijn expositie in het charmantste kerkje van Zuid-Beveland en misschien wel heel Zeeland: Het Wit Arjaentje. Van 1 tm 23 juni hangt mijn werk hier en de belangstelling blijkt halverwege al geweldig! Het is 10 juni als ik dit verhaaltje aan mijn website toevertrouw. Nu al kan de tentoonstelling niet meer stuk en dat is natuurlijk hartstikke geweldig.

Mocht je nog niet geweest zijn en heb je zin?

Zaterdag en zondag van 14.00 tot en met 18.00 uur tm 23 juni

Waar? Het Wit Arjaentje, Kerkplein Ovezande

 

Leave a Reply