Geen reacties

Zeelantwerp exposeert in Goes

Tijdens het laatste weekeind van mei en het eerste weekeind van juni exposeerden wij ‘Zeelantwerp’ in het voormalige pand van Automotions, Klein Frankrijk in Goes.

Maar liefst 10 leden van de groep Zeeuwse en Antwerpse kunstenaars presenteerden er hun uiteenlopende werk. De groep is opgericht om elkaar te inspireren en om samen leuke en zinvolle dingen te doen.

Loes Meeuwisse, wethouder in Goes opende de tentoonstelling op zaterdag 30 mei onder brede belangstelling en moedigde ons initiatief aan. Ze hield een gloedvol betoog over kunst in het algemeen en wat dat voor Goes kan betekenen in het bijzonder.

Loes Meeuwisse, collega Nathalie van Terheijden en Good old Ramses die een oogje in het zeil houdt

Loes Meeuwisse, Nathalie van Terheijden en Ramses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Facebook kun je meer zien en lezen over wat Zeelantwerp is en doet. Ik heb tijdens deze tentoonstelling vooral genoten van mijn collega’s, de bezoekers en de kunst van allemaal: er stonden ruim 150 werken opgesteld, zeer divers en uiteenlopend en dat is vooral voor het publiek leuk. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk mensen een rondleiding te geven en hen meer te vertellen over de schilderkunst in het algemeen en ons persoonlijk werk in het bijzonder. Wat mij betreft is dit initiatief voor herhaling vatbaar.

DSC01235 DSC01234 DSC01224 DSC01230

 

Leave a Reply